0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Rentokil Hygiene neemt als internationaal toonaangevend bedrijf de verantwoordelijkheid om milieubelasting te minimaliseren. Die verantwoordelijkheid vormt een belangrijk element in ons ‘Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM)’-beleid. In dit beleidsstuk staat de veiligheid van ieders werk- en leefomgeving centraal.

Milieubelasting willen we tot een minimum beperken. Daarom maken we doorlopend afwegingen over de methoden die nodig zijn om onze werkzaamheden uit te voeren. Al onze reinigingsmiddelen voldoen aan de wettelijke milieunormen. Het verbruik van deze middelen is bovendien afgenomen door training van onze medewerkers. Ook zijn de werkzame stoffen teruggebracht en wordt er door nieuwe verpakkingen minder verspild.

Een belangrijke doelstelling van ons milieubeleid is ook om het waterverbruik tijdens werkzaamheden terug te brengen. Daarnaast zijn onze medewerkers getraind om het brandstofverbruik onderweg te verlagen. Tot slot besteden we veel aandacht aan afvalscheiding en -beheer.

Om te controleren of werkzaamheden op locatie en op de verschillende vestigingen de regels worden nageleefd, organiseren wij regelmatig interne audits en worden VGM-inspecties uitgevoerd.

Material Safety Data Sheets

Wilt u meer informatie over de door ons gebruikte reinigingsproducten in de vorm van de veiligheidsinformatiebladen (Material Safety Data Sheets)? Klik dan hier om deze te bekijken.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.