0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Rentokil Hygiene is een vertrouwde dienstverlener op het gebied van hygiënisch en technisch onderhoud. We werken samen met de beste specialisten om deze kwaliteit te kunnen garanderen.

Onze partners zijn :

Ventiline levert energiezuinige ventilatiesystemen voor aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht of hitte.

De ideale oplossing voor:

 • Woningen
 • Kantoren
 • Opslag van explosieve producten (verf, labo’s, opslag solventen, brandstoffen en chemische producten)
 • Horeca
 • Schoolgebouwen
 • Theater
 • Congreszalen

HORECA LOGISTIC SERVICES is de grootste, onafhankelijke drankenhandelaar op de Belgische markt. Vanuit drie depots leveren ze ongeveer 1800 artikelen (bier, wijn, sterkedrank, frisdranken, water, koffie en droge producten) aan ruim 3000 klanten in de horeca en collectiviteiten, verspreid over het hele land.

VIROBUSTER® is een revolutionair UV-C gebaseerde technologie om schimmels, bacteriën en virussen in de lucht te elimineren.

Het door Virobuster ontwikkelde UVPE (Ultra Violette Pathogene Eliminatie) Proces maakt micro organismen in de lucht onschadelijk. Het DNA wordt op natuurlijke wijze geblokkeerd, celdeling wordt voorkomen en daardoor zijn bederf en infecties niet

meer mogelijk. Eindresultaat is een mogelijk verlengde houdbaarheid, verbeterde productkwaliteit, gezondere en sterkere dieren en planten.

Het gepatenteerd product is zowel in de praktijk als wetenschappelijk bewezen en wordt op dit moment door veel ziekenhuizen en door de grotere levensmiddelen producenten (Unilever, Colruyt, Friesland Campina, Farm Frites, Aviko, Colruyt, Kamps, Fontenaue, Bakkerij Fuite, Bakkerij Holland, Bakkerij Soma, Ankerbrot, etc.) ingezet daar waar schone lucht vereist is. Denk hierbij aan isolatie en operatiekamers van ziekenhuizen en voor de industrie het veilig afkoelen, veilige drogen veilig transporteren, veilig bewaren en veilig afvullen van producten om een (langere) houdbaarheid te garanderen.

De huidige stand der technologie op basis van mechanische filtratie is beperkt in het gebruik en komt met serieuze bijwerkingen zoals emissies van gassen (VOC‘s), specialistische verwijdering van gebruikte filters, drukverliezen van HVAC systemen als gevolg van verstopping van filters en hoge totale exploitatiekosten.

De vermindering van schimmels, bacteriën, virussen in de lucht kan zowel maatschappelijk als ook en financieel positieve effecten hebben

Medische toepassingen

 • Gereduceerde risico op nosocomiale infecties, ligdagen en het gebruik van medicijnen

Kantoor toepassingen

 • Nauwkeurigere validatie resultaten en minder kruisbestuivingen

Laboratorium toepassingen

 • Gereduceerde risico op nosocomiale infecties, ligdagen en het gebruik van medicijnen

Industriële toepassingen

 • Het voldoen aan de consumentenwens van meer light- (minder suiker en vet), minder zout- en meer bio-producten zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.
 • Conserveringsmiddelen vrije producten met zelfs langere houdbaarheid
 • Gezondere en sterkere dieren

De Kobra is uw one-stop shopping adres voor systemen en service op het gebied van ventilatie voor keukens en verbruikszalen. Zowel horeca en grootkeuken, als de veeleisende particulier, vinden gegarandeerd hun gading in het veelzijdige aanbod van De Kobra.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.