Rentokil Hygiene: specialist in hygiënisch en technisch onderhoud

Reinigingsbedrijf voor de logistiek

Logistiek

Continuïteit en hygiëne gaan hand in hand in de logistieke sector. De gevolgen van onvoldoende hygiëne, zoals storingen en defecten, kunnen de efficiëntie van het bedrijfsproces in gevaar brengen.

Als expert op het gebied van specialistische reiniging kent Rentokil Hygiene als geen ander de behoeften van logistieke bedrijven. De logistieke sector wordt gekenmerkt door wisselende goederenstromen. Flexibiliteit is daarom het sleutelwoord. Onze landelijke dekking garandeert dat wij hieraan kunnen voldoen: er is altijd een deskundige medewerker in de buurt wanneer u die nodig heeft. Zo lossen wij sanitaire storingen en defecten op werkdagen binnen 24 uur na melding op.

Wij bieden adequate en persoonlijke service op maat die aansluit bij de behoeften van een groot aantal transportorganisaties. Mede daarom worden wij veelvuldig ingeschakeld door luchthavens, containerterminals, distributiecentra, stations en andere transportbedrijven.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel met 0800-25123 of klik op het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.

Uw sector

We zijn er om u te helpen