0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Veiligheid, gezondheid en milieu vormen een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur en dienstverlening. Ter waarborging hiervan is ons veiligheidsmanagementsysteem opgezet en gecertificeerd met VCA**. Verder hebben alle medewerkers een basisveiligheidsdiploma. Operationeel leidinggevenden beschikken tevens over VOL-VCA, het veiligheidsdiploma voor leidinggevenden. Door middel van trainingen worden zij continu bijgeschoold.

We hebben taakrisicoanalyses opgesteld om de veiligheid van zowel uw als onze medewerkers te garanderen. Deze zijn in een uitgebreid handboek vastgelegd. Daarnaast zijn al onze medewerkers opgeleid met het nieuwe LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse) concept. Verder wordt bij bijzondere projecten een VGM-projectplan geschreven. Zo kunnen ongevallen en schades worden voorkomen. Daarnaast zijn onze medewerkers altijd uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsbrillen, -schoenen en -handschoenen. Regelmatig organiseren wij interne audits en VGM-inspecties. Zo controleren wij of de werkzaamheden op locatie of op de vestigingen worden uitgevoerd volgens de regels. Onze focus op veiligheid geeft u zekerheid en waarborgt de continuïteit van uw bedrijfsproces.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.