0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Waarom Rentokil Hygiene?

Goede hygiëne is belangrijk voor bedrijven en instellingen, dus ongetwijfeld ook voor uw organisatie. De veiligheid en het welzijn van uw gebouwgebruikers staat immers voorop. Rentokil Hygiene is bij uitstek een geschikte partner voor het realiseren van een hygiënische werk- of verblijfomgeving. Wanneer u kiest voor Rentokil Hygiene als uw partner, dan kiest u voor een ijzersterke combinatie van deskundigheid en jarenlange ervaring. Onze organisatie is uniek vanwege een aantal eigenschappen.

Specialist in hygiënisch en technisch onderhoud

Ons bedrijf staat bekend als de nummer één op het gebied van hygiënisch en technisch onderhoud. Werkprocessen, middelen en apparaten zijn zo ontwikkeld dat wij de beste resultaten bereiken met de dieptereiniging van uw sanitair, grootkeuken, luchtbehandelings- of vetafzuigsysteem. Daarnaast zijn al onze medewerkers professionals met veel kennis en jarenlange ervaring. Ze worden bovendien continu getraind en op de hoogte gebracht van alle relevante ontwikkelingen die hun werkzaamheden raken.

Unieke combinatie van hygiënisch en technisch onderhoud

Bij onze dienstverlening op het gebied van sanitair bieden wij de unieke combinatie van reiniging én technisch onderhoud. De combinatie van dieptereiniging en technisch onderhoud aan sanitaire objecten is uniek in de markt. Dit garandeert dat uw sanitaire installaties perfect blijven functioneren. Voor u als klant betekent dit dat u geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van het sanitair. Dit is gemakkelijk en kostenbesparend; u hoeft immers geen loodgieter in te schakelen bij problemen.

Het draait om kwaliteit

Voor kwaliteit is een centrale rol weggelegd, want onze klanten mogen alleen het beste verwachten. Kwaliteit staat centraal bij onze klanten en dus ook in onze dienstverlening. Daarom investeren wij doorlopend in onze medewerkers en werkmethoden. We investeren bovendien in het up-to-date houden van onze kennis en vaardigheden op het gebied van hygiëne. U als klant bent verzekerd van constante kwaliteit en betrouwbaarheid.

Veiligheid voorop

De veiligheid van uw en onze medewerkers staat voorop wanneer wij aan het werk zijn. Daarom besteden wij veel aandacht aan veiligheid op de werkvloer, schadepreventie en milieubescherming. Ter waarborging van veiligheid is ons veiligheidsmanagementsysteem opgezet en gecertificeerd met VCA**. Ook beschikken al onze medewerkers over een basisveiligheidsdiploma. Operationeel leidinggevenden zijn daarnaast in het bezit van VOL-VCA, het veiligheidsdiploma voor leidinggevenden. Onze zorg voor veiligheid betekent voor u zekerheid, minder schades en continuïteit van het werkproces.  

Onderdeel van het wereldwijde Rentokil-concern

Onze organisatie maakt deel uit van Rentokil, met 70.000 werknemers in 50 landen een van de grootste dienstverlenende bedrijven in de wereld. Mondiaal staat het concern bekend om haar betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening. Wanneer u een samenwerking aangaat met Rentokil Hygiene, verzekert u zichzelf van de beste facilitaire dienstverlening en de betrouwbaarheid van een wereldwijd concern.

Landelijke dekking

In heel België en Luxemburg kunt u rekenen op de knowhow van Rentokil Hygiene. Of uw bedrijf nu één of meerdere vestiging(en) heeft, u kunt altijd rekenen op de kwaliteit van onze dieptereiniging. Daarnaast is er altijd een storingsmonteur bij u in de buurt om verstoppingen of andere defecten aan uw sanitaire installatie binnen 24 uur op te lossen.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.