Rentokil Hygiene: specialist in hygiënisch en technisch onderhoud

Dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging van sanitair

Om schoon en goed functionerend sanitair te garanderen voert Rentokil Hygiene zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit. Wij kunnen ook sanitaire materialen leveren en installeren, loodgieterswerkzaamheden uitvoeren en uw sanitaire ruimtes renoveren. Zo kunt u ongestoord gebruik blijven maken van de sanitaire objecten en ruimtes in uw bedrijf.

Loodgietersdienst

Loodgietersdienst

Onze specialisten lossen verstoppingen, storingen en andere defecten aan uw sanitaire installaties op werkdagen binnen 24 uur na melding op. Tevens ondersteunen zij u bij andere loodgieterswerkzaamheden.

Sanitaire materialen leveren

Sanitaire materialen leveren

Naast dieptereiniging kan Rentokil Hygiene ook materialen leveren die ervoor zorgen dat uw sanitaire ruimtes weer het visitekaartje zijn van uw organisatie.

Sanitaire ruimte verbouwen

Sanitaire ruimte verbouwen

Wilt u de sanitaire ruimten in uw bedrijf vernieuwen en de oude objecten vervangen door nieuwe toiletten, wastafels of urinoirs? Onze specialisten ondersteunen u hier graag bij.

Voor een optimale hygiëne is dagelijks onderhoud niet voldoende

Dagelijks onderhoud is niet voldoende om de moeilijk bereikbare plaatsen onder randen en richels goed te behandelen. Organische en anorganische vervuiling (fecale residuen, urinezouten, vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) bouwt zich op die plekken op waardoor voedingsbodems voor bacteriën ontstaan. Stankoverlast, technische storingen en verstoppingen zijn hiervan het gevolg. Dieptereiniging is noodzakelijk om dit te voorkomen.

Wij bieden een unieke combinatie van hygiënisch en technisch onderhoud

Om de sanitaire hygiëne te waarborgen voeren wij zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit. Zo worden alle onderdelen van de sanitaire installaties zowel in- als uitwendig gereinigd, ontkalkt en gedesinfecteerd. Ook op de moeilijk bereikbare plaatsen. Denkt u daarbij aan toiletten, wastafels en douche- en kleedruimten, inclusief sifons, buizen, consoles en de voor- en achterzijde van spiegels en planchetten.  

Daarnaast worden ook alle onderdelen van objecten geïnspecteerd. Waar nodig worden defecte onderdelen als sifons, kraandelen, perlators en afvoerroosters vervangen. Noodzakelijke reparaties worden direct uitgevoerd.

Gratis storingsdienst

Bij een onderhoudsovereenkomst kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Hierbij lossen wij twee maal het aantal onderhoudsbeurten aan storingen en defecten gratis voor u op. Als u bijvoorbeeld een overeenkomst heeft voor vier servicebeurten per jaar kunt u acht maal gratis gebruik maken van deze dienst. Storingen en defecten worden op werkdagen binnen 24 uur na melding verholpen.

Waarom dieptereiniging van sanitair?

  • Lager ziekteverzuim door gezonder werk- en leefklimaat
  • Hygiënische situatie waarin iedereen zich prettig voelt
  • Fris ogend en ruikend sanitair
  • Langere levensduur sanitaire installaties
  • Minder defecten en storingen aan het sanitair

Wij ondersteunen u bij het realiseren van schoon en goed functionerend sanitair.

Sinds vele jaren verzorgen wij dagelijks de sanitaire dieptereiniging bij bedrijven en instellingen in heel België en Luxemburg. Dit doen we met een unieke combinatie van hygiënisch en technisch onderhoud. Kiest u voor het gemak, de kostenbesparing, de continuïteit en de hygiëne die onze dienstverlening oplevert? Bel dan met 0800-25123 voor een vrijblijvende afspraak.

We zijn er om u te helpen