0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Rentokil Specialist Hygiene

Virussen, bacteriën, gisten en schimmels verspreiden zich via de lucht maar ze worden ook overgedragen via handen en voorwerpen.

Om schoon en goed functionerend sanitair te garanderen voert Rentokil Hygiene zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit.

Om optimale hygiëne te bereiken verzorgen de professionals van Rentokil Hygiene in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak de dieptereiniging van de keuken.

Om een optimale brandveiligheid te garanderen zorgen onze deskundige medewerkers voor de periodieke reiniging van de complete afzuiginstallatie in uw keuken.

Om een gezond binnenklimaat te realiseren reinigen wij het luchtbehandelingssyteem van uw gebouw.

Rentokil Hygiene biedt een oplossing voor elke specifieke reinigingsbehoefte.

Schakel ons in voor de reiniging van koeltechnische apparatuur om een optimale werking te garanderen.

Om onaangename en muffe lucht te voorkomen bieden wij een doeltreffende oplossing, namelijk Air Pur.

Door middel van onze luchtzuiveringstoestellen wordt vervuilde binnenlucht gezuiverd.

Rentokil Hygiene helpt u het risico op besmetting door legionella te beheersen en waar nodig te bestrijden.

Rentokil Hygiene - Specialist in Hygiene

In België en Luxemburg staat Rentokil Hygiene bekend als de expert op het gebied van hygiënisch en technisch onderhoud. Wij zorgen ervoor dat mensen worden beschermd tegen de schadelijke invloeden van slechte hygiëne door dieptereiniging van sanitair en grootkeukens, reiniging van luchtbehandelings- en vetafzuigsystemen, specialistische reiniging en legionellabeheersing en -bestrijding. Zo dragen wij bij aan een veilig, prettig en gezond werk- en leefklimaat met minder ziekteverzuim. Ontdek vandaag nog hoe onze betrouwbare en unieke dienstverlening u kan helpen.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

In België en Luxemburg is Rentokil Hygiene erkend specialist op het gebied van dieptereiniging van sanitair en grootkeukens, reiniging van luchtbehandelings- en vetafzuigsystemen, specialistische reiniging en legionellabeheersing en -bestrijding.