0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Dieptereiniging grootkeukens

In de keuken van uw bedrijfsrestaurant worden dagelijks snacks en maaltijden bereid voor medewerkers en gasten. Door het intensieve gebruik van de apparatuur is goed hygiënisch onderhoud van groot belang. Om dit te realiseren voeren de specialisten van Rentokil Hygiene dieptereiniging uit. Dit doen we in aanvulling op uw HACCP-plan.

Met onze jarenlange ervaring en dienstverlening op het gebied van grootkeukenhygiëne kunnen wij een belangrijke aanvulling vormen op uw HACCP-plan.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

* verplicht veld

Download this report

Dieptereiniging noodzakelijk in aanvulling op dagelijks onderhoud

Het reguliere dagelijkse onderhoud is niet voldoende voor optimale hygiëne. Vuil, vet en stof zetten zich namelijk ook af in, onder en achter keukenapparatuur. Deze plaatsen worden tijdens het dagelijkse onderhoud vaak niet bereikt. Om optimale hygiëne te realiseren is in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak dieptereiniging noodzakelijk. Tijdens deze periodieke grondige reiniging wordt keukenapparatuur gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd. Zo wordt opgehoopte vervuiling ook op lastig bereikbare plaatsen verwijderd. Indien nodig wordt gedesinfecteerd.

Wij helpen u graag bij het realiseren van een optimale grootkeukenhygiëne

Als gerenommeerd dieptereinigingsspecialist is Rentokil Hygiene de aangewezen partner om de hygiëne in uw keuken te verbeteren. Door ons specialisme en onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe keukenapparatuur perfect schoon wordt en langer meegaat. Uw medewerkers en gasten worden zo beschermd tegen de schadelijke gevolgen van een slechte hygiëne. Schakel ons daarom vandaag nog in! Bel: 0800-25123

Waarom dieptereiniging van de keuken?

  • Gezonder werk- en leefklimaat door optimale hygiëne
  • Goede aanvulling op het HACCP-plan
  • Verhoging brandveiligheid
  • Productiever keukenpersoneel
  • Langere levensduur en lager energieverbruik van apparatuur
  • Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak
  • Voorkomen van ongedierte

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.