0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Onaangename of muffe lucht in sanitaire ruimtes, kleedkamers en vergaderzalen vormt een groot ongemak voor veel mensen. Rentokil Hygiene biedt u een doeltreffende oplossing in de vorm van Air Pur. Dit ontgeuringsapparaat op basis van ozon zuivert de lucht en voorkomt stankoverlast.

Air Pur garandeert zuivere en frisse lucht in verschillende gebruikerszones

De speciaal voor ons ontworpen Air Pur unit zorgt ervoor dat u altijd bent verzekerd van frisse en schone lucht. Het apparaat kan gebruikt worden op elke plaats waar u overlast ondervindt van nare geuren. Air Pur is meer dan alleen een luchtverfrisser. Het vernietigt in de lucht zwevende bacteriën en garandeert een zuiver binnenklimaat. Omdat het apparaat functioneert op basis van ozon is het niet nodig om parfum na te vullen; de Air Pur zal altijd betrouwbaar en effectief functioneren.

Wij helpen u bij het wegnemen van vieze lucht

Om frisse en schone binnenlucht te garanderen, installeren onze gespecialiseerde medewerkers de Air Pur units waar u deze nodig heeft. De medewerkers zorgen niet alleen voor een goede installatie, maar ook voor het periodieke onderhoud. Zo kunt u altijd op schone lucht rekenen. Bent u benieuwd of Air Pur ook een oplossing vormt voor uw specifieke situatie? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem daarvoor contact met ons op 0800-25123 of klik op het contactformulier.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.