0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Elektrostatische reiniging

Minuscule stofdeeltjes, pollen, huisstofmijt en schadelijke bacteriën hebben een negatieve invloed op het binnenklimaat. Dit probleem komt voor in alle bedrijfssectoren. Zo tasten giftige industriële dampen, tabaksrook en toners van kopieermachines de luchtkwaliteit aan. Dit kan allerlei klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, geïrriteerde ogen en luchtwegen, vermoeidheid, concentratieverlies of zelfs astma. Ze schaden het welzijn en de gezondheid van uw gebouwgebruikers. Om deze overlast te voorkomen en het binnenklimaat verder te optimaliseren, biedt Rentokil Hygiene effectieve en innovatieve oplossingen in de vorm van luchtzuiveringstoestellen.

Wij bieden een doeltreffende oplossing voor verontreinigde binnenlucht

Luchtzuiveringstoestellen bieden een betrouwbare oplossing voor verontreinigde binnenlucht door bijvoorbeeld tabaksrook. Ongeacht uw sector, Rentokil Hygiene staat u bij in het oplossen van uw probleem op het gebied van verontreinigde binnenlucht. Met behulp van de geavanceerde apparatuur wordt de binnenlucht in uw bedrijf of instelling gezuiverd en kunnen de gebruikers van uw gebouw weer genieten van een optimaal klimaat. Als specialist neemt Rentokil Hygiene ook het onderhoud van deze installaties voor haar rekening.

Bent u benieuwd naar de effectieve oplossing die wij u kunnen bieden om de binnenlucht te zuiveren? Wij komen graag bij u langs om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Bel ons op 0800-25123.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.