0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reiniging van het luchtbehandelingssysteem

Een gezond binnenklimaat is belangrijk voor het comfort en de productiviteit van de mensen die zich er bevinden. Om een gezond klimaat te bereiken zorgen de professionele medewerkers van Rentokil Hygiene ervoor dat uw luchtbehandelingssysteem in een perfecte hygiënische conditie verkeert. Dit doen we met behulp van de meest geavanceerde reinigingsmethoden. Ook is het mogelijk om de reconditionering van uw luchtbehandelingssysteem door ons te laten verzorgen. Door onze uitgebreide audits met heldere rapportages komt u meer te weten over de hygiënische staat van uw luchtbehandelingsinstallatie.

Grâce à nos audits approfondis, vous saurez exactement dans quelle mesure votre système de traitement d'air s’avère propre.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

* verplicht veld

Download this report

De risico’s van een vervuild luchtbehandelingssysteem

Een goed binnenklimaat is essentieel voor het welzijn van uw gebouwgebruikers. De temperatuur, vochtigheid, maar ook de snelheid en de kwaliteit van de lucht die uit het luchtbehandelingssysteem komt, zijn bepalend voor een goed binnenklimaat. Onderhoud van dit systeem is daarom een vereiste. Hiermee voorkomt u het zogenaamde Sick Building Syndrome, met klachten als hoofdpijn, geïrriteerde ogen, duizeligheid en concentratieverlies. Een gezond binnenklimaat betekent minder ziekteverzuim en hogere productiviteit van uw medewerkers.

Het bereiken van een schone luchtbehandelingsinstallatie

Om een schoon systeem te realiseren wordt de complete installatie door ons gereinigd. Deze bestaat uit de luchtbehandelingskast, de luchtkanalen, de roosters en alle overige onderdelen. Waar nodig verzorgen wij ook het reconditioneren van de luchtbehandelingskasten. Van tevoren wordt het systeem uitgebreid geïnspecteerd. Eventueel wordt microbiologisch onderzoek uitgevoerd, om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven.

Waarom reiniging van het luchtbehandelingssysteem?

  • Gezond binnenklimaat
  • Verlaagd risico op ziekteverzuim
  • Verhoogde productiviteit van medewerkers
  • Vermindering brandrisico
  • Langere levensduur en lager energieverbruik systeem

U kunt op ons rekenen voor de reiniging van uw luchtbehandelingssysteem

Voor het realiseren van een optimale binnenluchtkwaliteit kunt u vertrouwen op onze expertise. Als toonaangevend bedrijf maken wij gebruik van de nieuwste technieken om uw installatie weer in een optimale conditie te brengen. Bent u benieuwd naar de hygiënische staat van uw luchtbehandelingssysteem? Onze experts op het gebied van luchtkwaliteit staan voor u klaar. Bel voor een vrijblijvende afspraak met 0800-25123.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.