0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reiniging van het vetafzuigsysteem

Een vervuild afzuigsysteem in de keuken van uw bedrijf of instelling vergroot het risico op brand aanzienlijk. Vet, stof en andere vervuiling werken namelijk als brandstof op het moment dat onverhoopt ergens in uw bedrijf brand uitbreekt. Als dit gebeurt schieten de vlammen de afzuigkanalen in die door de vervuiling ideale geleiders zijn. Dit veroorzaakt in veel gevallen een grote brand met ernstige gevolgen. Door de reiniging van de complete afzuiginstallatie zorgen de specialisten van Rentokil Hygiene ervoor dat dit risico wordt geminimaliseerd.

Aan de hand van een uitgebreide visuele inspectie brengen onze experts de hygiënische staat van de afzuiginstallatie in de keuken in kaart.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

* verplicht veld

Download this report

Een schoon afzuigsysteem in de keuken is essentieel voor de brandveiligheid

Om een optimale brandveiligheid te garanderen is een periodieke reiniging van de complete afzuiginstallatie bestaande uit de ventilator, de kanalen en de afzuigkap noodzakelijk. Op deze manier wordt vet, stof en andere vervuiling verwijderd zodat het brandgevaar afneemt. Na reiniging ontvangt u van ons een certificaat waarmee u aantoont dat het systeem gereinigd is volgens de geldende normen.

Waarom is reinigen van de afzuiginstallatie in de keuken noodzakelijk?

  • Vermindering brandgevaar
  • Voldoen aan eisen verzekeraars
  • Optimale hygiëne in de keuken
  • Betere luchtkwaliteit
  • Langere levensduur en lager energieverbruik apparatuur

U kunt op ons vertrouwen voor de grondige reiniging van het afzuigsysteem

Als hygiënespecialist weet Rentokil Hygiene als geen ander de brandveiligheid in uw keuken te garanderen. Zo voldoet u aan alle eisen van verzekeraars en de brandweer. Door het wegnemen van de vervuiling kunt u erop vertrouwen dat de keuken weer een schone en veilige werkomgeving is. Wilt u het vetafzuigsysteem in uw keuken laten reinigen? U kunt ons bereiken via 0800-25123 of via het contactformulier.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.