0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Specialistische reiniging

Rentokil Hygiene heeft veel ervaring met allerlei soorten specifieke reinigingswerkzaamheden. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Wij streven ernaar een oplossing te bieden voor elke specifieke reinigingsbehoefte. Om dit succesvol te kunnen doen werken onze medewerkers met de meest geavanceerde reinigingsapparatuur, worden ze continu getraind en zijn ze altijd op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in het werkveld. Ook in extreme gevallen zoals reiniging na overlijden, het ontsmetten van verwaarloosde woningen en het opruimen van drugsnaalden kunt u op ons rekenen.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

* verplicht veld

Download this report

Voor extreme gevallen biedt Rentokil Hygiene een unieke en betrouwbare reinigingsdienst.

Wij bieden een totaalpakket van reinigingsdiensten voor industriële installaties.

Onze grondige en efficiënte aanpak voor het verwijderen van duivenpoep voorkomt gezondheidsrisico’s en aantasting van uw gebouw.

Rentokil Hygiene kan u van dienst zijn op alle vlakken van specifieke reiniging

Schakel ons in voor de reiniging van koeltechnische apparatuur om een optimale werking te garanderen.

Als expert op het gebied van specialistische reiniging heeft Rentokil Hygiene veel ervaring met on- en offshore reiniging.

Heeft u een specifieke reinigingsbehoefte?

Schakel dan de specialisten van Rentokil Hygiene in om deze voor u uit te voeren. U kunt ons hiervoor bereiken via 0800-25123 of het contactformulier.

 

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.