0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reiniging koeltecnische apparatuur

Periodieke reiniging van koeltechnische apparatuur is noodzakelijk om een optimale werking te garanderen. Het bevordert een optimale spreiding van de koude en zorgt ervoor dat de koelinstallatie haar doeltreffendheid behoudt. Het hogere rendement van het systeem zorgt bovendien voor energiebesparing. Met de specifieke kennis en ervaring op dit vlak is Rentokil Hygiene de aangewezen partner om dit voor u uit te voeren. 

Reken op onze betrouwbare reinigingsdiensten voor aircosystemen om bacteriën, beschimmeling en onaangename lucht te voorkomen.

Door het reinigen van de verdampers van uw koelcel pakken wij koelproblemen preventief aan.

Om een optimale werking van de condensor te garanderen voeren wij periodiek hygiënisch onderhoud uit.

Vertrouw op ons voor het reinigen en desinfecteren van koeltorens zodat de opbouw van algen en legionella wordt beperkt.

Wij bieden een specialistische reinigingsdienst voor koelinstallaties

De specialisten van Rentokil Hygiene garanderen optimale koeling en hygiëne door reiniging van uw koeltechnische installaties en onderdelen. Met ons specialisme en onze uitgebreide kennis op dit gebied nemen wij de reiniging van verdampers, condensors, koeltorens, koelcellen en aircosystemen graag voor onze rekening.

Vertrouw op Rentokil Hygiene voor het reinigen van koeltechnische apparatuur

Rentokil Hygiene biedt de benodigde kennis en ervaring gecombineerd met geavanceerde reinigingsmethoden om het reinigen van koelapparatuur tot een goed einde te brengen. Door onze doeltreffende reinigingsmethoden zorgen we voor een optimaal rendement, lager energieverbruik en langere levensduur van uw installaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen van uw installaties, bel ons dan op 0800-25123.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.