0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

On- en offshore reiniging

offshore cleaning

Als expert op het gebied van specialistische reiniging heeft Rentokil Hygiene veel ervaring met on- en offshore reiniging. Als geen ander weten wij dat reinigingswerkzaamheden in omgevingen als deze snelheid en veilig werken vereisen. Immers zorgen gevaarlijke stoffen en een flinke fysieke belasting op booreilanden, schepen en tankers voor een sterk verhoogd risico. Ons veiligheidsmanagementsysteem welke is gecertificeerd met VCA** is hierop speciaal ingericht. Verder worden onze medewerkers continue getraind om in situaties als deze veilig te werken. Door onze focus op veiligheid en uitgebreide expertise op dit vlak zijn wij uw aangewezen partner voor on- en offshore.

Wij bieden een veilige en gespecialiseerde reinigingsdienst voor de on- en offshoresector

Op de volgende vlakken van on- en offshore reiniging kunnen wij u van dienst zijn:

  • Reinigen van booreilanden
  • Reinigen van schepen
  • Reinigen van tankers
  • Reinigen van offshore materiaal
  • Reinigen van boormaterialen
  • Bestrijding van NORO-virus

Vertrouw op Rentokil Hygiene voor on- en offshore reiniging

Of het nu gaat om het reinigen van technische ruimtes, het reinigen van luchtbehandelingssystemen of andere reinigingswerkzaamheden op schepen, tankers of booreilanden, u kunt altijd rekenen op Rentokil Hygiene. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op dit vlak? Neem dan contact met ons op via 0800-25123. Onze specialisten staan voor u klaar.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.