0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Specifieke reiniging in extreme gevallen

Office Hasmat Cleaning

 

Voor extreme gevallen zoals reiniging na overlijden, het ontsmetten van verwaarloosde woningen en het verwijderen van drugsnaalden biedt Rentokil Hygiene een unieke en betrouwbare reinigingsdienst. Deze is door ons opgezet om zeer specialistische werken veilig, betrouwbaar en goed uit te kunnen voeren. Hierbij werken wij onder andere voor overheden, OCMW’s en immobiliën.

In welke extreme gevallen kunt u ons inschakelen?

Wij bieden een professionele en betrouwbare dienst voor (bijna) elke situatie. U kunt op ons rekenen voor reiniging na overlijden, zelfmoord en na incidenten. Ook zorgen wij voor het leeghalen en compleet ontsmetten van verwaarloosde woningen. Wij kunnen ook bescherming bieden tegen het NORO-virus, MRSA, de Mexicaanse griep en andere biocalamiteiten. Verder kunnen onze deskundige medewerkers worden ingeschakeld voor het verwijderen van drugsnaalden.

Schakel Rentokil Hygiene in om extreme gevallen goed op te lossen

Als specialistisch reinigingsbedrijf begrijpt Rentokil Hygiene als geen ander hoe belangrijk het is om adequaat en snel in te grijpen bij extreme gevallen. Onze professionele medewerkers staan daarom voor u klaar. Zij staan garant voor een betrouwbare en veilige oplossing voor elk probleem. U kunt ons hiervoor inschakelen via 0800-25123.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.