0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor de gezondheidszorg

Het waarborgen van de hygiëne is cruciaal en vaak van levensbelang in de gezondheidszorg. Om patiënten te beschermen tegen het risico van (bijkomende) infecties zijn schone faciliteiten een absolute must.

Als toonaangevend specialist ondersteunt Rentokil Hygiene al jaren ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en klinieken bij het bewaken van de hygiëne. Dit heeft ons een hoog kennisniveau en veel ervaring binnen de sector opgeleverd. Bij een groot aantal ziekenhuizen en andere zorginstellingen reinigen wij het luchtbehandelingssysteem. Dit doen we zonder dat patiënten en bezoekers hier last van ondervinden. Ook verzorgen wij bij veel instellingen de dieptereiniging van de grootkeukenapparatuur.

Onze reinigingsdiensten verlagen het risico op kruisbesmetting tussen patiënten, bezoekers en medewerkers. Verder kunnen wij een essentiële rol spelen bij het beheersen en eventueel bestrijden van legionella. U kunt ook rekenen op onze adequate diensten bij uitbraak van bijvoorbeeld NORO of MRSA.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking. Bel voor een vrijblijvende afspraak met 0800-25123 of klik op het contactformulier

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.