0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor horeca en vrijetijdssector

Cooking

Gastvrijheid, reputatie en service zijn belangrijke elementen voor restaurants, cafés, hotels, attractieparken en andere recreatiebedrijven. Toch is dit niet het enige; gasten hechten ook een grote waarde aan hygiëne en brandveiligheid. De naleving hiervan wordt continu gecontroleerd door verzekeraars, controle-instanties en autoriteiten. Als u deze zaken niet op orde hebt, kunnen hoge boetes worden opgelegd of kan zelfs sluiting van uw bedrijf dreigen.

Grondige, periodieke reiniging in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak is noodzakelijk om te blijven voldoen aan de hygiënenormen. De specialisten van Rentokil Hygiene zijn de aangewezen personen om u hierbij te helpen. Met behulp van onze uitgebreide serviceprogramma’s op het gebied van dieptereiniging beschermen wij uw gasten en medewerkers tegen brandgevaar en de gevolgen van een slechte hygiëne. Uw keukenapparatuur en afzuigsysteem gaan bovendien langer mee en renderen beter. Daarom werkt dieptereiniging niet alleen risicoverlagend, maar ook kostenbesparend.

Bent u benieuwd wat de betrouwbare dienstverlening van Rentokil Hygiene u oplevert? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak naar 0800-25123 of contacteer ons via het contactformulier.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.