0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor de industrie

Veiligheid en hygiëne zijn van essentieel belang in een industriële omgeving. Ze zijn van invloed op de continuïteit van het productieproces. De kwaliteit van de gefabriceerde producten moet bovendien voldoen aan kwaliteitsstandaarden zoals HACCP, BRC en GMP en worden dus ook regelmatig aan deze normen getoetst.

Rentokil Hygiene biedt met haar dienstverlening op het gebied van dieptereiniging en specialistisch onderhoud waardevolle ondersteuning aan industriële bedrijven. Ons hoge kennisniveau zorgt ervoor dat u niet hoeft om te kijken naar de hygiënische staat van uw sanitaire ruimtes, grootkeukens, luchtbehandelings- of vetafzuigsystemen. We signaleren bovendien automatisch wanneer de volgende servicebehandeling moet plaatsvinden. Omdat al onze medewerkers het basisveiligheidsdiploma hebben kunt u erop vertrouwen dat al de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Dit geeft rust, waardoor u zich kunt focussen op uw reguliere taken.

Rentokil Hygiene heeft veel ervaring met alle soorten industriële bedrijven. Zo zijn wij sterk vertegenwoordigd in zowel de chemische, farmaceutische, food- en non-foodbedrijven. Hierdoor weten wij precies wat de specifieke eisen in uw sector zijn. Naast dieptereiniging kunt u ook op ons rekenen voor industriële reiniging of legionellapreventie en -bestrijding.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0800-25123 of via het contactformulier voor meer informatie.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.