0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor installatiebedrijven

installatiebedrijven

Als installatietechnisch bedrijf zorgt u voor het technisch onderhoud van het luchtbehandelingssysteem. Voor het hygiënisch onderhoud van het systeem is Rentokil Hygiene de aangewezen partij.

Rentokil Hygiene heeft in de loop der jaren uitgebreide en specialistische kennis verworven op het gebied van het reinigen van luchtbehandelingssystemen. Wij zorgen ervoor dat het systeem optimaal functioneert. Ook zorgen wij voor de reconditionering van de luchtbehandelingskast. Verder kunnen we met behulp van audits een perfect beeld geven van de hygiënische status van de installatie. Samen met u zorgen wij ervoor dat de gebouwgebruikers van uw klant weer kunnen genieten van een gezond binnenklimaat waarin hun welzijn is gegarandeerd.

Wilt u meer weten over de voordelen die een samenwerking met Rentokil Hygiene oplevert? Maak dan een afspraak met onze deskundige salesconsultant op het gebied van luchtkwaliteit: bel 0800-25123 of klik op het contactformulier.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.