0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor de logistiek

Logistics

Continuïteit en hygiëne gaan hand in hand in de logistieke sector. De gevolgen van onvoldoende hygiëne, zoals storingen en defecten, kunnen de efficiëntie van het bedrijfsproces in gevaar brengen.

Als expert op het gebied van specialistische reiniging kent Rentokil Hygiene als geen ander de behoeften van logistieke bedrijven. De logistieke sector wordt gekenmerkt door wisselende goederenstromen. Flexibiliteit is daarom het sleutelwoord. Onze landelijke dekking garandeert dat wij hieraan kunnen voldoen: er is altijd een deskundige medewerker in de buurt wanneer u die nodig heeft. Zo lossen wij sanitaire storingen en defecten op werkdagen binnen 24 uur na melding op.

Wij bieden adequate en persoonlijke service op maat die aansluit bij de behoeften van een groot aantal transportorganisaties. Mede daarom worden wij veelvuldig ingeschakeld door luchthavens, containerterminals, distributiecentra, stations en andere transportbedrijven.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel met 0800-25123 of klik op het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.