0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor onderwijsinstellingen

Op scholen en universiteiten is hygiëne erg belangrijk. Leerlingen, maar ook medewerkers verdienen de beste bescherming. Oppervlaktereiniging biedt vrijwel nooit voldoende veiligheid.

Met onze betrouwbare dienstverlening helpen wij u bij het waarborgen van een goede hygiëne voor onderwijsinstellingen. Zo voeren wij in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak dieptereiniging uit op sanitaire installaties. Dit voorkomt opbouw van urinezouten, fecale residuen en corrosie- en kalkaanslag op moeilijk bereikbare plaatsen. Hierdoor krijgen stankoverlast, technische storingen en verstoppingen geen kans. Onze storingsdienst biedt ook een oplossing tegen vandalisme en oneigenlijk gebruik van de sanitaire objecten. Verstoppingen en defecten aan het sanitair worden op werkdagen binnen 24 uur na melding verholpen.

In het onderwijs is een optimale binnenluchtkwaliteit momenteel ook een hot topic. Rentokil Hygiene is de aangewezen partij om de hygiënische staat van uw luchtbehandelingssysteem te onderzoeken. Waar nodig helpen onze salesconsultants bij het opstellen van een plan van aanpak om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Wilt u meer weten over de diensten van Rentokil Hygiene? Neem dan contact met ons op via 0800-25123.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.