0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor de farmaceutische industrie

Reinigingsbedrijf voor de farmaceutische industrie

Voor de farmaceutische industrie heeft hygiëne de hoogste prioriteit. Er moet alles aan gedaan worden om een goede en betrouwbare productkwaliteit te realiseren.

Rentokil Hygiene biedt een breed palet aan van specialistische reinigingsdiensten, waardoor u kunt voldoen aan alle geldende hygiëne-eisen en de continuïteit van uw productieproces altijd wordt gegarandeerd. Wij voeren dieptereiniging uit om u te helpen bij het voorkomen van kruisbesmettingen. Ook reinigen wij uw luchtbehandelingssysteem om een optimale luchtkwaliteit te waarborgen. Zo wordt aantasting van de kwaliteit van de geneesmiddelen voorkomen. Wij worden ook steeds vaker ingeschakeld voor het installeren van non-touch sanitair binnen de farmacie. In overleg bieden wij u een passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Bent u geïnteresseerd in de diensten op het gebied van hygiënisch en technisch onderhoud van Rentokil Hygiene? Bel ons via 0800-25123 of klik op het contactformulier.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.