0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor de publieke sector

public sector

Organisaties in de publieke sector hebben een belangrijke voorbeeldfunctie in de maatschappij. Het is belangrijk dat zij deze voorbeeldfunctie op alle vlakken uitdragen. Ook op het gebied van hygiëne.

Met het uitgebreide pakket van diensten op dit gebied is Rentokil Hygiene de aangewezen partner voor instellingen in de publieke sector. Wij weten als geen ander wat het belang is van grondige reiniging en kunnen u hierover goed adviseren. Door onze periodieke dieptereiniging gaan installaties en objecten langer mee: een kostenbesparende maatregel. Bovendien garandeert dieptereiniging een optimale werking van uw apparatuur zodat het energieverbruik wordt verlaagd. Zo houden wij met onze werkzaamheden rekening met het milieu.

Bent u benieuwd naar wat Rentokil Hygiene voor u kan betekenen? Bel met 0800-25123 voor een vrijblijvende afspraak met één van onze salesconsultants.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.