0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor retailbedrijven

Shopping mall

Onhygiënische situaties zijn erg ongewenst bij retailbedrijven. Geen enkele retailer wil dat zijn producten worden beïnvloed door een slechte hygiëne.

Al jarenlang ondersteunt Rentokil Hygiene detaillisten bij het realiseren van optimale hygiëne. Wij beschikken over de juiste middelen en apparatuur om overal in België en Luxemburg een consistente kwaliteit af te leveren.

Rentokil Hygiene is de aangewezen partij om uw klantentoiletten te onderhouden. Op die manier blijven zij het visitekaartje van uw winkel. Daarbij kunt u rekenen op onze storingsdienst die sanitaire storingen en andere gebreken op werkdagen binnen 24 uur na melding oplost. Ook kunnen wij de vloeren en wanden in uw winkel reinigen, en verwijderen wij graffiti van uw pand. Zo behoudt uw winkel een representatieve uitstraling.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 0800-25123 voor een vrijblijvend gesprek met één van onze salesconsultants.  

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.