0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Reinigingsbedrijf voor de zakelijke dienstverlening

Een plezierige en veilige werk- en verblijfomgeving voor uw personeel en bezoekers draagt bij aan productiviteit, comfort en tevredenheid. Een goede werkomgeving heeft bovendien een positief effect op het bedrijfsimago.   

Met het uitgebreide dienstaanbod in hygiënisch onderhoud ondersteunt Rentokil Hygiene u graag bij het realiseren van deze veilige en schone omgeving. Dieptereiniging van het sanitair en de grootkeuken vormen een goede aanvulling op de dagelijkse schoonmaak. Uw medewerkers en bezoekers kunnen hierdoor ongestoord en veilig gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en genieten van de lekkerste snacks in uw bedrijfsrestaurant. Dit voorkomt onnodige irritaties en verhoogt het werkplezier.

Wij kunnen ook een bijdrage leveren aan een gezond binnenklimaat. Dit voorkomt klachten als geïrriteerde ogen, duizeligheid en concentratieverlies. Graag brengen wij door middel van onze uitgebreide audits de conditie van de luchtbehandelingsinstallatie in uw gebouw in kaart. Samen met u stellen wij vervolgens een plan van aanpak op. Ons personeel doet de reinigingswerkzaamheden zonder dat u hiervan last ondervindt. Door hun training zijn ze gewend u te adviseren om een nog betere hygiëne te realiseren.

Graag lichten wij de voordelen van onze dienstverlening aan u toe. Bent u hierin geïnteresseerd? Bel dan met 0800-25123.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.