Rentokil Hygiene: specialist in hygiënisch en technisch onderhoud

Industriële reiniging

Industriele reiniging

Zowel voor de lichte als de zware industrie heeft Rentokil Hygiene een scala aan oplossingen op het gebied van reiniging. Wij bieden een totaalpakket van reinigingsdiensten voor industriële installaties aan. Door onze ervaring in deze sector weten wij perfect hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wij bieden geavanceerde reinigingsdiensten voor specifieke situaties

Elk industrieel bedrijf heeft haar eigen specifieke reinigingsbehoefte. Om daaraan te voldoen werkt Rentokil Hygiene met de meest geavanceerde reinigingsapparatuur. Samen met u bepalen we hoe de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren. Ons VCA** certificaat garandeert u dat deze veilig worden uitgevoerd. U hoeft daarom vooraf geen veiligheidscontroles uit te voeren.

Wat kunnen wij betekenen op het gebied van industriële reiniging?

Onze uitgebreide waaier van reinigingsdiensten bestaat uit onder andere uit siloreiniging, reinigen op hoogte en het schoonmaken van machines en installaties. Wij verzorgen ook de schoonmaak van opslagruimten en tankcleaning.   

Contacteer Rentokil Hygiene voor het reinigen van uw industriële eigendommen

Met onze kennis, geavanceerde reinigingsmethoden en betrouwbare dienstverlening zijn wij de aangewezen partij om de industriële reiniging voor u uit te voeren. Heeft u interesse in een gesprek met één van onze gespecialiseerde salesconsultants? Bel dan met 0800-25123.

Rentokil Hygiene - Specialist in Hygiene

We zijn er om u te helpen