Rentokil Hygiene: specialist in hygiënisch en technisch onderhoud

Reiniging koeltecnische apparatuur

Periodieke reiniging van koeltechnische apparatuur is noodzakelijk om een optimale werking te garanderen. Het bevordert een optimale spreiding van de koude en zorgt ervoor dat de koelinstallatie haar doeltreffendheid behoudt. Het hogere rendement van het systeem zorgt bovendien voor energiebesparing. Met de specifieke kennis en ervaring op dit vlak is Rentokil Hygiene de aangewezen partner om dit voor u uit te voeren.   

Reinigen van aircosystemen

Reinigen aircosystemen

Reken op onze betrouwbare reinigingsdiensten voor aircosystemen om bacteriën, beschimmeling en onaangename lucht te voorkomen.

Reinigen verdampers

Reinigen van verdampers

Door het reinigen van de verdampers van uw koelcel pakken wij koelproblemen preventief aan.

Reinigen van condensors

Reinigen van condensors

Om een optimale werking van de condensor te garanderen voeren wij periodiek hygiënisch onderhoud uit.

Reinigen koeltorens

Reinigen van koeltorens

Vertrouw op ons voor het reinigen en desinfecteren van koeltorens zodat de opbouw van algen en legionella wordt beperkt.

Wij bieden een specialistische reinigingsdienst voor koelinstallaties

De specialisten van Rentokil Hygiene garanderen optimale koeling en hygiëne door reiniging van uw koeltechnische installaties en onderdelen. Met ons specialisme en onze uitgebreide kennis op dit gebied nemen wij de reiniging van verdampers, condensors, koeltorens, koelcellen en aircosystemen graag voor onze rekening.

Vertrouw op Rentokil Hygiene voor het reinigen van koeltechnische apparatuur

Rentokil Hygiene biedt de benodigde kennis en ervaring gecombineerd met geavanceerde reinigingsmethoden om het reinigen van koelapparatuur tot een goed einde te brengen. Door onze doeltreffende reinigingsmethoden zorgen we voor een optimaal rendement, lager energieverbruik en langere levensduur van uw installaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen van uw installaties, bel ons dan op 0800-25123.  

Rentokil Hygiene - Specialist in Hygiene

We zijn er om u te helpen