Rentokil Hygiene: specialist in hygiënisch en technisch onderhoud

Verwijderen van duivenpoep

Verwijderen van duivenpoep

De daken en muren van veel gebouwen in België en Luxemburg worden ontsierd door vogelontlasting van bijvoorbeeld duiven en meeuwen. De uitwerpselen vormen een grote bron van ergernis voor veel mensen. Het is niet alleen vervelend om tegenaan te kijken; de ontlasting bevat in veel gevallen ook gevaarlijke en bijtende bacteriën. Het verwijderen van de uitwerpselen is noodzakelijk om gezondheidsrisico’s te vermijden en de corrosieve werking van de bacteriën tegen te gaan.

Wij bieden een effectieve dienst voor het verwijderen van deze ontlasting

Als toonaangevend hygiënespecialist heeft Rentokil Hygiene veel ervaring met het verwijderen van uitwerpselen. Onze deskundige medewerkers zijn getraind in het verwijderen van deze vervuiling op de moeilijkste plaatsen.

Bel ons nu voor een vrijblijvende afspraak

Onze grondige en effectieve aanpak voor het verwijderen van vogeluitwerpselen beschermt uw gebouw tegen kwalijke gevolgen. De uitstraling van uw gebouw verbetert en bacteriën krijgen geen kans om tot gezondheidsrisico’s te leiden. Wilt u weten wat Rentokil Hygiene voor u kan doen? Neem dan contact met ons op via 0800-25123.

Rentokil Hygiene - Specialist in Hygiene

We zijn er om u te helpen