0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Toegankelijkheid

Webtoegankelijkheid

Onze website is ontwikkeld met toegankelijkheid in gedachten. In een poging onze site beschikbaar te maken voor een zo groot mogelijk publiek, ondersteunen wij het Web Accessibility Initiative. Dit betekent dat bezoekers onze site kunnen bezoeken met diverse webbrowsers en schermlezers.

Toegangstoetsen

De meeste browsers ondersteunen het springen naar specifieke links of formulieren via het indrukken van toetsen die op de website gedefinieerd zijn. In Microsoft Windows kunt u op ALT + een toegangstoets drukken; in Mac OS kunt u op CTRL + een toegangtoets drukken. De volgende toegangstoetsen gelden voor de hele website van Rentokil Initial:

Toegangstoets

Functie

1 Naar de homepage
2 Navigatie overslaan
3 Naar de sitemap
4 Zoekformulier activeren
9 Naar de Page "Contact"
0 Naar de toegankelijkheidsinformatie (deze Page)

Afdrukken

De stylesheet (CSS) van deze website is geoptimaliseerd voor afdrukken. Dit betekent dat iedere gebruiker van deze site na de afdrukfunctie van de browser te hebben geactiveerd een “afdrukvriendelijke” versie van de momenteel actieve Page ontvangt.

De “ afdrukvriendelijke” versie van de Page bevat geen sitenavigatie, sectienavigatie, zoekmogelijkheid, merkafbeelding of voettekst.

NB: Als uw browser geen Javascript ondersteunt of als de ondersteuning voor Javascript is uitgezet, dan zullen Page's waarop een link “Klik hier om af te drukken…” staat naar deze informatie linken.

Wij zijn wereldleider op het gebied van efficiënte, professionele services voor sanitaire ruimten voor alle soorten bedrijven. Ons uitgebreide assortiment aan hygiëneproducten en -oplossingen voldoet aan de behoeften van elke gebruiker van sanitaire ruimten, in iedere organisatie. Ontdek vandaag nog hoe wij uw bedrijf fris en schoon kunnen houden.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.