0800-25123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Wettelijke vermelding

Deze voorwaarden zijn op u van toepassing als u toegang hebt tot materiaal op deze site en u bent ervoor verantwoordelijk dat deze voorwaarden onder de aandacht komen van iedereen die toegang kan krijgen als gevolg van uw toegang.

Deze site is beschermd door auteursrecht. De site is gepubliceerd door Rentokil plc en mag niet gereproduceerd worden, anders dan door downloaden en weergave op een enkele computer en alleen voor persoonlijk intern bedrijfsgebruik. Ze mag niet gereproduceerd of overdragen of beschikbaar gemaakt worden op een netwerk zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rentokil Initial plc.

De name "Rentokil®" zijn geregistreerde handelsmerken.

Elke inbreuk op de rechten van Rentokil plc zal toepasselijke juridische actie tot gevolg hebben.

Deze site dienst slechts ter informatie. Rentokil plc besteedt veel zorg aan de samenstelling van de inhoud van deze site, maar geeft geen garantie met betrekking tot de nauwkeurigheid van de informatie op deze site en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor een bepaalde uitspraak of het gevolg van enig gebruik daarvan. Dit geldt ook voor andere websites of media waarnaar door middel van hyperlinks of anderszins naar verwezen wordt. Rentokil Initial plc behoudt zich te allen tijde het recht voor deze website dan wel de daarin vervatte informatie of gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen, ook zonder aankondiging.

Niets op deze site houdt een aanbieding of uitnodiging in voor het verkopen of verzoek om een aanbieding om aandelen Rentokil plc te kopen, noch mag er iets op deze site begrepen worden als een aanbeveling om aandelen in Rentokil Initial plc te kopen Als u overweegt te investeren, moet u uw eigen onafhankelijke beoordeling maken en zelf professioneel, juridisch en financieel advies zoeken.

Neem contact op met een hygiëne-expert voor professionals

Rentokil Hygiene is een onderdeel van Rentokil, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening.